Over ons

SGGB bv is een jong, snel groeiend en dynamisch bedrijf en specialist op het gebied van sleufloze gestuurde grondboringen. We gebruiken geavanceerde apparatuur en vertrouwen op ons ervaren team om kwaliteit te leveren. We stellen strenge eisen aan onszelf, waarbij we voortdurend werken aan het verbeteren van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieuprestaties.

Onze directe communicatie en nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers brengen ons samen naar het beste resultaat. Het sterke contact tussen ons team en de gemeenschap garandeert de veiligheid van onze bedrijfsvoering. Door mens en milieu voorop te stellen, halen we het maximale uit onze projecten.

Wij stimuleren Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We denken altijd na over de impact van onze activiteiten op gebied van mens, milieu en samenleving. Denk hierbij onder andere aan het gebruik van groene stroom en ecogas, het digitaliseren van de werkomgeving, hergebruik van regenwater, het verduurzamen van onze bedrijfspanden en het sponseren van diverse activiteiten en sport clubs in de omgeving. Samen bouwen we hiermee aan een betere toekomst.


Certificaten

Bij SGGB bv streven we voortdurend naar topkwaliteit. We hebben een aantal belangrijke certificeringen behaald die onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid aantonen.


CKB

SGGB bv is in het bezit van het CKB-certificaat, wat betekent dat we voldoen aan de strenge eisen van de stichting CKB. Dit waarborgt niet alleen de kwaliteit van ons werk, maar benadrukt ook onze inzet voor veiligheid, milieubescherming en goede arbeidsomstandigheden in de kabel- en buizenlegbranche.


VCA

SGGB bv heeft het VCA-certificaat, wat aantoont dat onze medewerkers veilig werken en aandacht hebben voor hun eigen gezondheid, evenals die van anderen en het milieu.


ISO 9001

SGGB bv is ISO 9001 gecertificeerd. Dit internationale certificaat garandeert onze klanten constante kwaliteit en onderstreept ons voortdurende streven naar klanttevredenheid, kwaliteit en voortdurende verbetering.